Logo Vergaderie

Catering

Divider

Onze catering Arnhem is een feest op tafel. De Private Chefs van De Vergaderie maken namelijk van elke maaltijd iets bijzonders. Of het nu gaat om een smakelijke lunch, borrelhapjes of diner. Hun passie is de juiste combinaties zoeken in spijs en wijn. Met de bedoeling de smaakpapillen te prikkelen. De verschillende seizoenen inspireren. Ieder jaargetijde heeft immers zijn eigen smaakvolle producten. De klassieke keuken met biologische producten is de basis van onze catering die we voorzien van een moderne en eigen touch.

Catering Arnhem of restaurant

Schakelt u liever uw eigen cateraar in? Ook die mogelijkheid heeft u. Daarnaast is onze locatie omgeven door restaurants voor een lunch of diner buiten de deur. Wij adviseren u graag bij uw keuze. Bovenal reserveren we desgewenst een tafel.

De Vergaderie is een goed bereikbare locatie. De ruimte is sfeervol met veel daglicht. Door de persoonlijke aandacht van de gastvrouw een prettige locatie voor het geven van trainingen.
Maarten Colijn
Professional Capital
Catering De Vergaderie
Vergaderfruit bij De Vergaderie

Vergaderdiner

Ongestoord met een gezelschap een bespreking houden. Ondertussen genieten van een culinair diner. Dientengevolge zonder de drukte of openheid van een restaurant. Bij De Vergaderie combineert u het aangename met het noodzakelijke: vergaderen en dineren. Of u sluit een bijeenkomst af met een gezellige borrel en/of diner. Wanneer u een bespreking direct na het werk heeft, kunt u starten met een maaltijd.  Als u de tijd nuttig en toch sociaal wil gebruiken, dan serveren wij u het diner tijdens de vergadering.

Onze Private Chef bereidt de gerechten speciaal voor u. Aan de hand van onze menusuggesties kiest u vooraf uit wat u lekker vindt. Wij houden vanzelfsprekend rekening met dieetvereisten. We serveren een bourgondisch hoofdgerecht, zoals lasagne, pasta of stamppot of een culinair meergangen diner. Verder zijn er verschillende borrelplanken en happen. Mooie wijnen, heerlijke gerechten en genieten. Dat is concluderend het vergaderdiner van De Vergaderie.

Private Dinner

Waan u 150 jaar terug in de tijd en dineer op stand. Bovendien in alle privacy met uw gezelschap. Laat u zintuigen op avontuur gaan in onze sfeervolle ‘Kamer en suite 1865’ of ‘Het Soete Rhijn’. Onze Private Chef kookt de heerlijkste gerechten met passie. Dat proeft u! De invulling van deze avond stellen wij met u samen. U heeft hierbij de keuze uit bourgondische hapjes, mooie wijnen en  smakelijke gerechten. Zelfs de keuze van de muziek bepaalt u zelf. Exclusief voor maximaal 14 personen staat ons team voor u klaar.

Een private dinner is een magnifieke beleving. Geef u avond allure bij het afsluiten van een belangrijk contract bijvoorbeeld. Of bij een jubileum of een feestelijke gelegenheid. Een bijzonder gezelschap? Verras uw gasten met een avond van hun leven. Ook wanneer u in alle afzondering wilt dineren, is private dining bij De Vergaderie de ideale locatie. Voor aanstaande bruidsparen met hun meest dierbaren is De Vergaderie het privérestaurant voor het rehearsel dinner.

Catering
Catering
Catering

Proef en geniet bij De Vergaderie

Catering Arnhem - Bel Xandra Derks op 026 - 844 66 34 voor meer informatie.