Logo Vergaderie

Catering

Divider

Onze catering Arnhem is een feest op tafel. De food specialisten van De Vergaderie maken namelijk van elke maaltijd iets bijzonders. Of het nu gaat om een smakelijke lunch, borrelhapjes of diner. Hun passie is de juiste combinaties zoeken in spijs en wijn. Met de bedoeling de smaakpapillen te prikkelen. De verschillende seizoenen inspireren. Ieder jaargetijde heeft immers zijn eigen smaakvolle producten. De klassieke keuken met biologische producten is de basis. Maar met een eigen touch.

Catering Arnhem of restaurant

Schakel je liever jouw eigen cateraar in? Ook die optie heb je. Daarnaast is onze locatie omgeven door restaurants. Voor een lunch of diner buiten de deur. Wij adviseren je graag bij jouw keuze. Bovenal reserveren we desgewenst een tafel.

Een hele fijne locatie. Een prettige sfeer. En top verzorging. Hier komen we zeker terug!
Bestuur
Vereniging NVvA
Catering De Vergaderie
Vergaderfruit bij De Vergaderie

Vergaderdiner

Ongestoord met een gezelschap een bespreking houden. Ondertussen genieten van een culinair diner. Maar niet in de drukte of openheid van een restaurant. Bij kleinschalige vergaderlocatie De Vergaderie combineer je het aangename met het noodzakelijke: vergaderen en dineren. Of je begint of sluit een bijeenkomst af met een diner. Een borrel is natuurlijk ook mogelijk.

Onze Private Chef bereidt de gerechten speciaal voor jou. Aan de hand van onze menusuggesties kies je vooraf uit wat het gezelschap wil nuttigen. Wij houden hierbij rekening met dieetvereisten. We serveren een traditioneel hoofdgerecht, zoals nasi, pasta of stamppot. Daarentegen is ook een culinair meergangendiner mogelijk. Verder zijn er bourgondische borrelplanken en happen. Mooie wijnen, heerlijke gerechten en genieten. Dat is concluderend het vergaderdiner van inspirerende vergaderruimte De Vergaderie.

Private Dinner

Waan je 150 jaar terug in de tijd en dineer op stand. Bovendien in alle privacy met jouw gezelschap. Laat je zintuigen op avontuur gaan in onze sfeervolle ‘Kamer en suite 1865‘ of ‘Het Soete Rhijn‘. Onze Private Chef kookt de heerlijkste gerechten met passie. Dat proeft je! De invulling van deze avond stellen wij met jou samen. Je hebt hierbij de keuze uit bourgondische hapjes, mooie wijnen en  smakelijke gerechten. Zelfs de keuze van de muziek bepaal je zelf. Exclusief voor maximaal 16 personen staat ons team voor je klaar.

Een private dinner is een magnifieke beleving.  Je avond krijgt namelijk allure. Perfect voor een jubileum of een feestelijke gelegenheid. Daarnaast eveneens voor een boardroom meeting. Of andere belangrijke zakelijke gelegenheid. Voor aanstaande bruidsparen met hun meest dierbaren is De Vergaderie het privérestaurant voor een rehearsel dinner.

Catering
Catering
Catering

Proef en geniet bij De Vergaderie

Bel Xandra Derks op 06 - 212 466 62 voor meer informatie.