Logo Vergaderie

Vergaderlocatie - Over ons

Divider

Vergaderlocatie De Vergaderie. Een verborgen parel aan de rand van het centrum in Arnhem. Het elegante rijksmonument uit 1865 kent een rijke historie. Toen ik in juni 2013 de eerste keer het herenhuis binnenliep was ik onder de indruk van de schoonheid van het herenhuis. Ik ben ondernemer en geef in die hoedanigheid strategisch communicatieadvies (Qordaat Communicatie). Je kijkt daardoor met andere ogen. Ondanks de erbarmelijke staat van het herenhuis zagen mijn partner en ik de mogelijkheden van het pand. Bovendien wil je deze pracht en praal niet voor jezelf houden. Daar wil je anderen van mee laten genieten. Tijdens de bezichtiging ontstond zodoende het idee voor een vergaderlocatie. Vergaderlocaties in Arnhem zijn er overigens genoeg. Daarentegen is er geen enkele locatie waar nog zoveel authentieke details bewaard zijn gebleven.

 

Unieke vergaderlocatie

Een unieke vergaderlocatie is meer dan alleen een historische locatie. Onze twee vergaderruimtes zijn gecreëerd met één gedachtegoed. Hoe ontstaat de ideale ambiance waar je optimaal kunt leren, denken en doen? In een dergelijke setting worden alle zintuigen geprikkeld. Over elk detail bij onze vergaderzalen is daarom nagedacht. Van de gestoffeerde stoelen tot aan het broodje bij de lunch. Verbinding ontstaat wanneer je je prettig voelt. We hebben daarom een sfeer gecreëerd waarin je je direct thuis voelt. Dat zit ‘m in de inrichting, de verzorging maar ook de manier waarop ik met jou als gast omga.

De Vergaderie is een hele prettige vergaderlocatie om in te vertoeven. Zodra je via de binnendeur binnenstapt, voel je de rust die nodig is om diepgaande of lastige gesprekken te voeren. De hoge plafonds zorgen letterlijk en figuurlijk voor ruimte die nodig is om los te komen. Xandra is erg gastvrij en stelt je meteen op je gemak. Alles is altijd tiptop geregeld.
Carlos Montes Portela MSc CISSP CISM
Enexis Netbeheer B.V.
Vergaderie Swirl

Persoonlijk en gastvrij

Een vergaderruimte reserveren doe je niet zomaar. Wanneer je gaat vergaderen op een locatie moet de vergaderlocatie bijdragen aan het succes van de bijeenkomst. Een trainer zei ooit eens: ‘Ik kan nog zo goed performen, de catering en trainingsruimte zijn van toegevoegde waarde op mijn succes’. Een vergaderlocatie runnen houdt dus meer in dan alleen de deur open doen. Ik ben me bewust van mijn rol als gastvrouw. Met gastvrijheid kun je gasten op een positieve manier raken. Dat betekent een dag geven waarin iemand zich fijn en opgetogen voelt ongeacht de aard van de bijeenkomst. Deze dienstbare houding zit van nature in mij. Mooie ontmoetingen met mensen stemmen mij vrolijk.

Ik acteer als een lakei, onzichtbaar en toch zichtbaar. Met een druk op het belletje sta ik tot jouw beschikking. Het belletje tovert bij iedereen een glimlach op zijn gezicht. Het voelt als ouderwets belletje trekken: ‘…..zou ze echt komen als ik erop druk?’

De beste ervaring is het zelf beleven. Wees daarom welkom bij De Vergaderie. Je kunt eenvoudig vergaderruimte reserveren. En ja…je mag ook een keer belletje trekken!

Ik zie uit naar je komst,

Xandra Derks

Vergaderlocatie

Bel Xandra Derks voor beschikbaarheid: 06 - 212 46662

De Vergaderie. Luxe met een thuisgevoel