Logo Vergaderie

Vergaderlocatie - Over ons

Divider

Vergaderlocatie De Vergaderie. Een verborgen parel aan de rand van het centrum in Arnhem. Het elegante rijksmonument uit 1865 gaat ondanks het markante ontwerp op in het straatbeeld met andere statige herenhuizen. Totdat je de indrukwekkende voordeur opent….de weelde uit vroeger tijden komt je tegemoet.

Samen genieten

Toen ik in juni 2013 de eerste keer het herenhuis binnenliep was ik onder de indruk van de schoonheid van het pand. Desondanks moest er flink gerestaureerd  en verbouwd worden. Kortom, een meerjarenplan onder toezicht van Monumentenzorg. Wij waren op zoek naar een huis om te wonen en te werken. Mijn partner en ik zijn namelijk allebei al jaren ondernemer. Zo heb ik het bedrijf Qordaat Communicatie.  In die hoedanigheid geef ik  communicatieadvies en schrijf teksten.

Zodra ik de kamer en suite met de indrukwekkende plafonds zag, ontstond het idee voor een vergaderlocatie. Deze pracht en praal wil je niet voor jezelf houden. Daar wil je namelijk anderen ook van mee laten genieten. Vergaderlocaties in Arnhem zijn er overigens genoeg. Daarentegen is er geen enkele locatie waar nog zoveel authentieke details bewaard zijn gebleven.

Bijzondere vergaderlocatie

Met gevoel voor esthetiek hebben we de Kamer en suite 1865 en Het Soete Rhijn in stijl gedecoreerd. Het is bovenal ingericht met één gedachtegoed: ‘hoe zou ik het zelf willen hebben’. De vergaderruimtes ademen sfeer en gemoedelijkheid uit. We hebben bewust samenwerking gezocht met regionale partners. Onder andere voor de inrichting, koffiefaciliteiten en catering. Over elk detail hebben we dientengevolge nagedacht. Ter illustratie. De kunst is aansprekend. De koffie is van verse boontjes.  En de koekjes, de ‘dolci baci’ uit Sicilië worden inmiddels geroemd door onze gasten.

De Vergaderie is een hele prettige vergaderlocatie om in te vertoeven. Zodra je via de binnendeur binnenstapt, voel je de rust die nodig is om diepgaande of lastige gesprekken te voeren. De hoge plafonds zorgen letterlijk en figuurlijk voor ruimte die nodig is om los te komen. Xandra is erg gastvrij en stelt je meteen op je gemak. Alles is altijd tiptop geregeld.
Carlos Montes Portela MSc CISSP CISM
Enexis Netbeheer B.V.
Vergaderie Swirl

Excellente gastvrijheid

Met vergaderlocatie De Vergaderie wil ik een prettige omgeving creëren waarin u zich direct thuis voelt. Die daarnaast de voordelen van een externe vergaderlocatie versterkt. Ik ben me bewust van de rol van gastvrouw. Met gastvrijheid kun je gasten op een positieve manier raken. Dat betekent een dag geven waarin iemand zich fijn en opgetogen voelt ongeacht de aard van de bijeenkomst. Ik acteer als een lakei, onzichtbaar en toch zichtbaar. Met een druk op het belletje sta ik tot uw beschikking. Het belletje tovert bij iedereen een glimlach op zijn gezicht. Het voelt als ouderwets belletje trekken: ‘…..zou ze echt komen als ik erop druk?’

De beste ervaring is het zelf beleven. Wees daarom welkom bij De Vergaderie. En ja….u mag ook een keer belletje trekken!

Ik verwelkom u graag,

Xandra Derks

P.S. Wil je meer weten over mij? Lees dan het artikel ‘Uit met Xandra‘ in de Gelderlander van 1 november 2018

Vergaderlocatie

Bel Xandra Derks voor beschikbaarheid: 06 - 212 46662

De Vergaderie. Luxe met een thuisgevoel