Partners

Divider
De Vergaderie | Marine Maas logo
MARINA MAAS

De natuur is de basis van de schilderijen van beeldend kunstenaar Marina Maas waarbij beweging en kleur haar werk typeren. De bloemtaferelen spatten van de wand. Ook maakt zij aansprekende kleurrijke damestassen.

Divider
De Vergaderie | Judith Lansink logo
JUDITH LANSINK

Judith Lansink is een gepassioneerd kunstenares die met olieverf op doek portretten in opdracht of vrij werk landschappen of theaterbeelden schildert. Haar indrukwekkende schilderijen wekken direct een gevoel op.

Divider
De Vergaderie | Lincy Bakker logo
LINCY BAKKER

Het werk van kunstenares Lincy Hoogveld bestaat uit olieverfschilderijen en bronzen beelden. Veelal vrouwelijk, waarin overduidelijk emotie spreekt. In Galerie 1400, een witte kerkje uit 1886 in Slijk-Ewijk stelt ze eveneens haar werk tentoon. Een bezoek waard.

Divider
De Vergaderie | Wim Pollmann logo
POLLMANN

Familiebedrijf Pollmann sinds 1890 is gespecialiseerd in servies, bestek, keukenhulpjes, glaswerk en nog veel meer. De hippe winkel is gevestigd in de zeven straatjes van Arnhem. Daar vind je allerhande hippe winkels en leuke restaurants.

Divider
Partners
MANAGEMENT CLASS

Breinexpert Rolf Bruins van Management Class vertelt over de werking van het brein in relatie tot gedrag op de werkvloer. Leren, denken en ontwikkelen zijn hierbij speerpunten. Geweldig als inspirerend spreker tijdens een bijeenkomst in De Vergaderie.

Divider
Partners Open Monumentendag
OPEN MONUMENTENDAG

Jaarlijks neemt De Vergaderie deel aan Open Monumentendag Arnhem. Op de zondag in september stelt zij haar deuren open voor publiek. Ook de woonkamer kan dan bezocht worden. Wij leiden bezoekers rond en vertellen over de historie.

Divider
Partners I Qordaat
QORDAAT

Qordaat Communicatie geeft strategisch communicatieadvies voor het MKB. Daarnaast schrijft zij teksten die direct de essentie raken. Onder meer voor websites, magazines en blogs. Het onderscheidend vermogen is uitgangspunt.

Divider
SPLASH ART

De allerleukste verfworkshops: verf gooien, Herman Brood schilderen en andere creatieve schilderuitspattingen. Leuk als bedrijfsuitje na een vergadering. Iedereen kan meedoen. Splash Art. zit op korte loopafstand van De Vergaderie. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Divider

Toplocatie in Arnhem centrum.

Vraag een offerte aan voor jouw bijeenkomst