Logo Vergaderie

Referenties

Divider

De Vergaderie is een besloten locatie waarbij wij uw privacy waarborgen. U kunt hier ongestoord en ongezien bijeenkomen. Daarom vindt u hier geen opsomming van bedrijven en instanties die gebruik maken van De Vergaderie. Wij hebben twee vergaderruimtes, te weten Kamer en suite 1865 en Het Soete Rhijn. Ongeacht welke ruimte u boekt, u bent de enige groep die we ontvangen. Hoe klein uw gezelschap ook is.

Positieve referenties

Positieve referenties online worden steeds belangrijker. Na hotels, vakantiehuizen en restaurants volgen nu de reviews voor vergaderlocaties. Boekers kijken niet alleen naar de informatie en foto’s op de website, maar nemen eveneens recensies van eerdere gasten mee in hun overweging. Het geeft tenslotte meer zekerheid.

Privacy

Ambassadeurs zijn je beste verkopers. Op social media of in het zakelijke verkeer. Echter staat deze openheid haaks op de privacy die we onze gasten willen geven. Wij zijn daarom oprecht dankbaar als onze gasten toch een recensie achter laten op MeetingReview en Google. Of een positief bericht plaatsen op  Facebook of Twitter.  Zij helpen niet alleen andere bedrijven bij hun keuze, maar ook ons. Wij waarderen het enorm dat zij deze moeite nemen.

Cadeau

Een geslaagde bijeenkomst is afhankelijk van meerdere factoren. Of zoals een trainer onlangs zei: “Ik kan nog een zo goed mogelijke performance geven, de locatie en de catering leveren een essentiële bijdrage aan mijn training”. Gastvrijheid maak je samen. Gastvrijheid zit bij mij in de genen. Het is een natuurlijk iets. Ik vind het leuk om er voor u te zijn. Als u tevreden en opgewekt na een bijeenkomst naar huis gaat, geeft mij dat een goed gevoel. Een compliment over de gastvrijheid, locatie of catering maken me blij. Een online referentie is dan echt het cadeautje achteraf.

De website geeft een beeld. Daarbij zijn recensies een extra bevestiging. Toch kan het zijn dat u onze locatie eerst wilt bezichtigen alvorens u overgaat tot boeking.  Bel in dat geval Xandra Derks op 026 – 844 66 34. U krijgt een rondleiding door het monumentale pand. Beleven is immers ervaren!

Erg goed gehad met het team. Lekker de ruimte voor jezelf. Prachtige ruimte. Even helemaal eruit én toch ook middenin de stad (met mogelijkheid voor bijv. een bezoek aan het Wijnmuseum, (aanrader). Door de totale verzorging van Xandra (ontvangst, koffie, prachtige lunch, beschikbaarheid gastvrouw) kun je met het team ontspannen en met je programma bezig zijn, zonder verstorende factoren.
Bertil Moraal
SuperB Trainingen
Referentie vergaderruimte Elst
Referentie
Review Vergaderie

Geniet, lach en vergader

Excellente gastvrijheid