Referenties

Divider

Referenties zijn essentieel. Het maakt de keuze uit de vele unieke vergaderlocaties wat makkelijker. Want dat zijn er nog al wat als je vergaderruimte op de Veluwe zoekt. Of specifieker vergaderruimte in Arnhem. Elke locatie heeft z’n eigen charme. Afhankelijk van het doel van de bijeenkomst, selecteer je een vergaderaccommodatie die daar bij past. Een positieve referentie kan dan de doorslag geven.

Referenties versus privacy

De Vergaderie is een besloten locatie. Wij waarborgen ieders privacy. Je kunt hier ongestoord en ongezien bijeenkomen. Op de eerste plaats doordat het rijksmonument opgaat in het straatbeeld. Op de tweede plaats omdat wij discreet zijn over je komst. Ofschoon online reviews steeds belangrijker worden, staat dat haaks op privacywaarborging. Immers je maakt daarmee bekend dat een organisatie hier vergadert heeft. Niet altijd wenselijk. Wij zijn daarom oprecht dankbaar als onze gasten referenties geven. In het ouderwetse gastenboek, op MeetingReview of Google. Een leuk bericht op LinkedIn en Facebook waarderen we eveneens.

Soort bijeenkomsten

Regelmatig wordt mij gevraagd wat voor bijeenkomsten er in onze vergaderzalen worden gehouden. Dat is heel divers. Van een reguliere teamvergadering tot het beklinken van een samenwerking. Er zijn hier theatervoorstellingen, trainingen maar ook ontslagprocedures gehouden. De gemeentelijke coalitieonderhandelingen zijn hier ooit gestart. Maar ook de destijds geheime bespreking over de Giro d’Italia 2016 (mag ik inmiddels vertellen). Als gastvrouw vang je veel op. Of wordt je gewoonweg verteld. Desondanks ga ik hier discreet mee om. What happens in De Vergaderie stays in De Vergaderie. Je mag hier lachen, huilen, boos worden, opstandig zijn, uitbundigheid tonen, stil zijn. Kort gezegd, jezelf zijn. En ik kijk er niet vreemd van op.

Ambassadeurs

Omdat we het belang van referenties zien, maken wij deels onze gasten kenbaar. Met trots, want aansprekende bedrijven, instellingen, stichtingen en overheden mogen wij ontvangen. Deze ambassadeurs hebben zelf op één of andere openbare wijze een referentie achtergelaten. Een mooi cadeau dat ik als gastvrouw heb mogen ontvangen.

Albert Heijn – Altran – Enexis – Gemeente Arnhem – Hero – Kodision – Netbeheer Nederland – Openbaar Ministerie – Pathé Arnhem – Professional Capital – Q-Consult – Quality Support – Rijkswaterstaat – SIDN – Slim Opgewekt – SuperB Trainingen – UWV – Vfonds en vele anderen.

Word ambassadeur! Laat een review achter op Google: schrijf referentie

Erg goed gehad met het team. Lekker de ruimte voor jezelf. Prachtige ruimte. Even helemaal eruit én toch ook middenin de stad (met mogelijkheid voor bijv. een bezoek aan het Wijnmuseum, (aanrader). Door de totale verzorging van Xandra (ontvangst, koffie, prachtige lunch, beschikbaarheid gastvrouw) kun je met het team ontspannen en met je programma bezig zijn, zonder verstorende factoren.
Bertil Moraal
SuperB Trainingen
Referentie vergaderruimte Elst
Referentie
Review Vergaderie

Geniet, lach en vergader

Excellente gastvrijheid