[rev_slider_vc alias=”vervolgpagina”]

Referenties

Divider

De Vergaderie is een besloten locatie waarbij wij uw privacy waarborgen. U kunt hier ongestoord en ongezien bijeenkomen. Daarom vindt u hier geen opsomming van bedrijven en instanties die gebruik maken van De Vergaderie.

Positieve referenties

Positieve referenties online worden steeds belangrijker. Na hotels, vakantiehuizen en restaurants volgen nu de vergaderlocaties. Boekers kijken naar de informatie en foto’s op de website, maar nemen eveneens recensies van eerdere gasten mee in hun overweging. Het geeft tenslotte meer zekerheid.

Privacy

Ambassadeurs zijn je beste verkopers. Op social media of in het zakelijke verkeer. Echter staat deze openheid haaks op de privacy die we onze gasten willen geven. Wij zijn daarom oprecht dankbaar als onze gasten toch een recensie achter te laten op MeetingReview en Google of een positief bericht te plaatsen op  Facebook of Twitter.  Zij helpen niet alleen andere bedrijven bij hun keuze, maar ook ons. Wij waarderen het enorm dat zij deze moeite nemen.

Cadeau

Een geslaagde bijeenkomst is afhankelijk van meerdere factoren. Of zoals een trainer onlangs zei: “Ik kan nog een zo goed mogelijke performance geven, de locatie en de catering leveren een essentiële bijdrage aan mijn training”. Gastvrijheid maak je samen. Gastvrijheid zit bij mij in de genen. Het is een natuurlijk iets. Ik vind het leuk om er voor u te zijn. Als u tevreden en opgewekt na een bijeenkomst naar huis gaan, geeft mij dat een goed gevoel. Een compliment over de gastvrijheid, locatie of catering maken me blij. Een online referentie is dan echt het cadeautje achteraf.

Wilt u eerst een bezichtiging voordat u over gaat tot boeking van de Vergaderie? Bel Xandra Derks 026 – 844 66 34 en u krijgt een rondleiding door het monumentale pand.

Erg goed gehad met het team. Lekker de ruimte voor jezelf. Prachtige ruimte. Even helemaal eruit én toch ook middenin de stad (met mogelijkheid voor bijv. een bezoek aan het Wijnmuseum, (aanrader). Door de totale verzorging van Xandra (ontvangst, koffie, prachtige lunch, beschikbaarheid gastvrouw) kun je met het team ontspannen en met je programma bezig zijn, zonder verstorende factoren.
Bertil Moraal
SuperB Trainingen
Referentie vergaderruimte Elst
Referentie
Review Vergaderie

Geniet, lach en vergader

Excellente gastvrijheid