Vergader locatie

Divider

Een vergader locatie die daadwerkelijk bijdraagt aan het resultaat van de vergadering. Daarvoor ga je op zoek naar bijzondere vergaderlocaties. Dat begint uiteraard met een mooie plek. Te denken valt aan een vergaderlocatie in de natuur. Of een vergaderlocatie aan de zee. Dat zijn omgevingen waar je gedachten kunt laten waaien. Mits je natuurlijk uitzicht naar buiten hebt. Want je vergadert tenslotte in de regel binnen.

Dank voor de goede verzorging in een mooie authentieke locatie. Fijne dag en lekkere lunch. 'I'l be back'- Terminator
Pathé Arnhem
Ralph Eggenkamp & team
De Vergaderie Arnhem
vergader locatie Lauwerspark

Vergader locatie

De Vergaderie behoort tot één van de meest inspirerende vergaderlocaties in Gelderland. Een besloten vergaderlocatie in Arnhem. Het monumentale herenhuis ademt één en al historie uit. Een unieke vergaderlocatie met twee fantastische vergaderzalen. Kamer en suite 1865 is een statige vergaderruimte die desondanks huiselijk aan doet. In Het Soete Rhijn treedt je een ouderwetse keuken binnen. Daardoor ontstaan andere gesprekken. Bovendien is er een gezellige stadstuin. Hierin vertoef je heerlijk. Je kunt hier kleinschalig vergaderen. Te weten met maximaal 16 personen. De tarieven zijn vriendelijk. Zelfs voor een korte sessie in een klein gezelschap.

Vijf zintuigen

Niet alleen de fysieke plek van de vergader locatie draagt bij aan het succes van een training of vergadering. Ook andere factoren zijn van invloed. Bij De Vergaderie is alles erop gericht om de ideale setting te creëren om te leren, denken en doen. Om samen in contact te komen en voortgang te boeken. Daartoe is over elk detail van de vergader locatie  nagedacht. Comfortabele stoelen, aansprekende kunst en huiselijke elementen om maar eens wat te noemen. Verder is de catering Arnhem uitstekend. Van de Italiaanse koffie tot bourgondische lunch. Voor de koekjes komen gasten terug. Tot slot staat de gastvrouw de hele bijeenkomst tot je beschikking. Zij is er om het gezelschap een bijeenkomst te geven waar je met plezier op terugkijkt.

Vergader locatie
vergaderruimte Het Soete Rhijn
Vergaderruimte Kamer en suite 1865 van De Vergaderie

Vergaderruimte reserveren

De Vergaderie ligt aan de rand van de binnenstad van Arnhem. Tegenover het Lauwerspark. Je zit dus midden in de bruisende stad, maar toch in het groen. Bovendien zijn er veel leuke restaurants in de omgeving. Parkeren doe je op loopafstand. Tot slot is het goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Concluderend, vergaderruimte in Arnhem nodig? Dan is De Vergaderie dé vergader locatie waar je wilt vergaderen. Vraag een offerte aan en plaats vrijblijvend een optie.

Vraag een offerte aan

Bellen naar Xandra Derks kan natuurlijk ook: 06 - 212 466 62