Logo Vergaderie

Vergaderruimte

Divider

Een vergaderruimte die bijdraagt aan het succes van  uw bijeenkomst. Dat biedt Rijksmonument De Vergaderie. Het herenhuis heeft twee intieme vergaderruimtes boordevol historie. Bovendien is er een knusse stadstuin. Het is dientengevolge een plek waar u tot ideeën en beslissingen komt.

Vergaderruimte
‘Kamer en suite 1865’

In de sfeervolle Kamer en suite 1865 kunt u bijeenkomen met maximaal 14 personen. Ofschoon de vergaderruimte allure heeft, voelt u zich hier direct thuis. De kamer en suite is namelijk stijlvol en toch gezellig. Een heerlijke plek voor een vergadering, boardroom meeting, training of heidag.

Vergaderruimte ‘Het Soete Rhijn’

Waar vinden de beste gesprekken plaats? Aan de keukentafel. Het Soete Rhijn bevindt zich in het souterrain van De Vergaderie. De sfeer van toen is behouden. Met de openslaande deuren haalt u buiten binnen. Kortom, een huiselijke vergaderruimte voor met klein gezelschap van maximaal 6 personen.

Vergadermateriaal

Natuurlijk zijn alle faciliteiten die u ondersteunen bij het geven van een wervelende presentatie aanwezig. Net zoals voor  het leiden van een belangrijke vergadering. Denk daarbij aan een flip-over, LCD-presentatiescherm (in plaats van een beamer) en wifi. Dat geldt voor beide vergaderruimtes. Heeft u ander vergadermateriaal nodig, laat het ons weten.  We zorgen ervoor.

Met een gastvrij hart

De Vergaderie is een herenhuis waar wij u het thuisgevoel willen geven. Ondanks dat wij over twee vergaderruimtes beschikken, ontvangen wij uw gezelschap exclusief.  Daardoor kunnen we u alle aandacht schenken. Met plezier voldoen we bovenal aan speciale wensen. Het is ons streven uw verwachtingen te overtreffen. Wij doen er daarom alles aan om u een beleving te geven waar u met genoegen op terug kijkt.

Al is de locatie nog zo mooi, de maaltijden nog zo lekker, met een gastgerichte instelling maak je het verschil. Gastvrijheid zit in onze genen. Wij staan met een grote glimlach de gehele dag voor u klaar.

Lekkere koffie

Wat is er lekkerder dan de geur van vers gemalen boontjes? De echte koffieliefhebber maakt dan ook zijn eigen cappuccino, espresso of latte macchiato. Evenzeer heeft de  theedrinker een riante keuze uit een variëteit aan theesmaken. Gasten komen terug voor onze geroemde Italiaanse lekkernijen: dolci baci. Voor het gezonde tussendoortje staat er een fruitschaal. Daarnaast zijn er bonbons en pepermunt. Voor de lekkere trek serveren we Snack & Snaai Gezond. Dit is met een mix van noten, gehaktballetjes, rauwkost en kaas. Bovendien hebben we Bourgondische borrelplanken. In de koelkast staan frisdrank, bier en witte wijn.

Hoogstaande catering

Voor het welslagen van uw bijeenkomst zijn heerlijke maaltijden en versnaperingen essentieel. Lekker belegde broodjes, gezonde maaltijdsalades, huisgemaakte soep: we serveren samengevat een voortreffelijke lunch. Speciaal is ons vergaderdiner. Van een eenvoudig gerecht zoals lasagne tot een culinair meergangen diner. Oftewel ideaal voor een avondsessie of ter afsluiting van een bijeenkomst. De Vergaderie werkt samen met Private Chefs voor de bereiding van de gerechten. Bijgevolg kunnen wij aan alle (dieet)wensen voldoen. Bovendien kunnen wij uw gasten iets bijzonders voorschotelen. Elke maaltijd wordt speciaal voor u klaargemaakt.

Locatie met privacy

Vergaderruimte De Vergaderie ligt tegen de binnenstad van Arnhem aan. Tegenover het Musispark en theater Musis Sacrum. Het stijlvolle herenhuis gaat zodoende op in het straatbeeld. Hierdoor kunt u in alle privacy bijeenkomen, zonder dat buitenstaanders weten dat u hier bent. Bij binnenkomst wordt uw gezelschap zeker verrast door de schoonheid van het herenhuis. Ofschoon wij twee vergaderruimtes hebben,  huurt u exclusief.  Eigenaresse Xandra Derks staat de gehele bijeenkomst tot uw beschikking.  De Vergaderie is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Parkeren kan op steenworp afstand in parkeergarage Musis.

Vergaderruimte in Arnhem
vergaderruimte
Vergaderruimte De Vergaderie
Kleinschalig, persoonlijk en bijzonder gastvrij! Het voortraject en de ontvangst op de dag zelf verloopt erg plezierig en professioneel. Er is een contactpersoon, Xandra Derks en zij is tevens gastvrouw met veel persoonlijke aandacht. Aan alles is gedacht; ruime vergadertafel, fijne stoelen, uitstekende (Jura) koffie en thee en heerlijke versnaperingen. Bij het 3-gangen vergaderdiner werd volledig rekening gehouden met de doorgegeven dieetwensen. Een pluspunt is dat de locatie exclusief wordt geboekt, dus er zijn geen andere meetings tegelijkertijd waardoor je in alle rust kunt vergaderen. Parkeergarage Musis (betaald parkeren) is gelegen tegenover De Vergaderie, op een loopafstand van 5 minuten.
Monica Isik-Dingelhoff
Oud-Regiovoorzitter Nederlandse Vereniging Directiesecretaresses / Executive Assistant DuraVermeer

Bel direct voor beschikbaarheid: 026 - 844 66 34.

Vergaderen in 'Kamer en suite 1865' of 'Het Soete Rhijn'