Logo Vergaderie

Vergaderruimte

Divider

Een vergaderruimte die bijdraagt aan het succes van een vergadering, training of andere bijeenkomst. Dat biedt vergaderlocatie De Vergaderie. Het monumentale herenhuis heeft twee intieme vergaderruimtes boordevol historie. Daarnaast is er een knusse stadstuin. Het is een vergaderaccommodatie waar je tot ideeën en beslissingen komt. Kortom, kleinschalig vergaderen, trainen of plannen maken.

Vergaderruimte

Gemiddeld vergaderen we zo’n 6,5 uur per week blijkt uit cijfers van het CBS. Niet iedereen vergadert met plezier. Vergaderen op locatie werkt niet alleen plezierverhogend het draagt bovendien bij aan de effectiviteit van een meeting. Bij onze vergaderruimtes hebben we een setting gecreëerd waarbij je je snel op je gemak voelt. Hierdoor ontstaat eerder verbinding. Daarnaast stimuleert het actief een bijdrage te leveren aan de bijeenkomst. Elk vergaderzaal zorgt voor een andere sensatie vanwege de inrichting en decoratie. Verder is elke vergaderruimte ideaal als workshopruimte of om te werken in groepjes.

Kamer en suite 1865

  • Maximaal 16 personen
  • Voorkamer met fauteuils en achterkamer met klassieke vergadersetting
  • Statige lichte ruimte die huiselijk aanvoelt
  • Alle vergaderfaciliteiten aanwezig

Het Soete Rhijn

  • Maximaal 6 personen
  • Intieme, gezellige vergaderruimte in het souterrain
  • Openslaande deuren naar de stadstuin met loungeset
  • Alle vergaderfaciliteiten aanwezig
Reserveer een vergaderruimte

Vijf zintuigen

Jouw vijf zintuigen gaan op avontuur in onze vergaderruimte. Immers als alle zintuigen geprikkeld worden, ontstaan er eerder ideeën. Dat begint al bij binnenkomst. De historische elementen komen je tegemoet in de indrukwekkende hal.

Vervolgens ruik je de geur van verse koffieboontjes. En daarna hoor je het geluid van het malen daarvan. De gestoffeerde stoelen en houten vergadertafel omarmen je. Ofschoon het ogenschijnlijk enkele details lijken, is er over elk van deze elementen nagedacht.

Culinaire catering

Onderschat het belang van lekker eten tijdens een vergadering niet. Je kunt nog zo lekker zitten. In een nog zo inspirerende omgeving. Met een sessie of vergadering die er toe doet. Als de catering tegenvalt, dan heeft dat direct invloed op de gemoedstoestand.

Daarom staat er er van alles op tafel om van te genieten. Onze dolci baci (Italiaanse delicatesse) zijn geliefd. Gasten komen ervoor terug. We serveren heerlijke lunches, borrelplanken en vergaderdiners. Samengevat: vergaderen en culinair genieten.

Perfecte locatie

Vergaderruimte De Vergaderie ligt tegen de binnenstad van Arnhem aan. Tegenover het Lauwerspark en theater Musis Sacrum. Het stijlvolle herenhuis gaat op in het straatbeeld. Hierdoor kun je in alle privacy bijeenkomen.  De Vergaderie is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Parkeren kan op steenworp afstand in parkeergarage Musis. Op loopafstand zijn er restaurants en hotels. Ook is een vergadering te combineren met een leuk bedrijfsuitje in de directe omgeving. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Vergaderruimte in Arnhem
vergaderruimte
Vergaderruimte De Vergaderie
Kleinschalig, persoonlijk en bijzonder gastvrij! Het voortraject en de ontvangst op de dag zelf verloopt erg plezierig en professioneel. Er is een contactpersoon, Xandra Derks en zij is tevens gastvrouw met veel persoonlijke aandacht. Aan alles is gedacht; ruime vergadertafel, fijne stoelen, uitstekende (Jura) koffie en thee en heerlijke versnaperingen. Bij het 3-gangen vergaderdiner werd volledig rekening gehouden met de doorgegeven dieetwensen. Een pluspunt is dat de locatie exclusief wordt geboekt, dus er zijn geen andere meetings tegelijkertijd waardoor je in alle rust kunt vergaderen. Parkeergarage Musis (betaald parkeren) is gelegen tegenover De Vergaderie, op een loopafstand van 5 minuten.
Monica Isik-Dingelhoff
Oud-Regiovoorzitter Nederlandse Vereniging Directiesecretaresses / Executive Assistant DuraVermeer

Bel direct voor beschikbaarheid: 026 - 844 66 34.

Vergaderen in 'Kamer en suite 1865' of 'Het Soete Rhijn'