Logo Vergaderie

Het Soete Rhijn

Divider

Het Soete Rhijn is een intieme vergaderruimte van herenhuis De Vergaderie anno 1865 in het souterrain. Ideaal voor een heidag, boardroom meeting, vergadering, brainstorm of een andere bijeenkomst met een klein gezelschap van maximaal 6 personen. Via Het Soete Rhijn komt u in de knusse stadstuin. Kortom, een surplus waardoor iedereen enthousiast van wordt.

In luxe vergaderen

Net zoals in de ‘Kamer en suite 1865’ is ook Het Soete Rhijn luxe ingericht. U zit comfortabel aan een ovale tafel. Er hangt een lcd-scherm voor uw presentatie en er staat een flip-over. U maakt de lekkerste Italiaanse koffie. Of u zet een lekker kopje thee van Mr. Jones. U geniet bovendien van Italiaanse lekkernijen, bonbons en vers fruit. Voorts is de koelkast gevuld met gezonde vitaminedrankjes, frisdrank, bier en mooie wijn. Concluderend: het ontbreekt u en uw gezelschap werkelijk aan niets. En gastvrouw Xandra Derks? Die staat, net zoals vroeger, met een druk op de bediendenbel voor u klaar.

Een hele mooie fijne vergaderlocatie met top verzorging. Iedere keer weer naar volle tevredenheid.
Sabrina Trenning
Sr. Management assistente SIDN
vergaderruimte Nijmegen
Het Soete Rhijn vergaderruimte

Een goed keukentafelgesprek

Zodra u de trap naar Het Soete Rhijn neemt, stapt u een andere wereld binnen. Dit was vroeger het domein van de bedienden en keukenbrigade. De sfeer van toen is behouden. De 150-jaar oude keramiek tegelvloer en witjes op de wand versterken het keukengevoel. Daarnaast lijkt het of Hollandsche meester Pieter Claesz eigenhandig een stilleven heeft geschilderd. Aan de keukentafel vinden de beste gesprekken plaats. De huislijkheid laat het hart spreken. Een herkenbaar gevoel dat ook deze gemoedelijke ruimte opwekt.

De coolste vergaderplek van Arnhem

Omdat Het Soete Rhijn zich in het souterrain bevindt, is het daar altijd aangenaam van temperatuur. Zelfs tijdens een tropische zomerdag. Via de openslaande deuren staat u direct in onze knusse stadstuin. Een plek om heerlijk te lunchen of borrelen. Het is bovenal fijn om even naar buiten te kunnen. Of binnen met buiten te verbinden door de deuren lekker open te zetten.

Vriendelijk geprijsd

Bent u op zoek naar een vergaderruimte voor een klein gezelschap,  dan komt u al snel uit bij het geijkte vergaderzaaltje. Kort gezegd, met witte wanden, Ikeakunst en systeemplafond. Niks mis mee, maar het is weinig inspirerend. De meer aantrekkelijke vergaderruimtes zijn in de regel ingericht voor grotere groepen. Hier betaalt u vervolgens relatief veel voor. Zeker wanneer u het omrekent naar een prijs per persoon. Niet bij ons. Onze tarieven zijn namelijk vriendelijk. Bovenal zijn ze gebaseerd een klein gezelschap. Kortom, een betaalbare authentiek locatie met alle allure. Wanneer mogen we u verwelkomen?

Check beschikbaarheid

Wij waarborgen uw privacy. Daartoe ontvangen we slechts één gezelschap. Zelfs in geval van een klein gezelschap. Wilt u weten of de ruimte vrij is? Bel Xandra Derks rechtstreeks op 06 – 212 466 62. Ik kijk dan direct of Het Soete Rhijn beschikbaar is. De boeking maken we desgewenst gelijktijdig in orde.

Het Soete Rhijn
vergaderruimte Het Soete Rhijn
Het Soete Rhijn met knusse stadstuin

Bel voor beschikbaarheid: 026 - 844 66 34

Het Soete Rhijn intiem vergaderen met een klein gezelschap