Logo Vergaderie

Het Soete Rhijn

Divider

Het Soete Rhijn is een intieme vergaderruimte van herenhuis De Vergaderie anno 1865 in het souterrain. Ideaal voor een heidag, boardroom meeting, vergadering, brainstorm of een andere bijeenkomst met een klein gezelschap van maximaal 6 personen. Via Het Soete Rhijn kom je in de knusse stadstuin. Kortom, een surplus waardoor iedereen enthousiast wordt.

In luxe vergaderen

Net zoals in de ‘Kamer en suite 1865’ is ook Het Soete Rhijn luxe ingericht. Je zit comfortabel aan een ovale tafel. Er hangt een lcd-scherm voor jouw presentatie en er staat een flip-over. Je maakt de lekkerste Italiaanse koffie. Of je zet een lekker kopje thee van Mr. Jones. Je geniet bovendien van Italiaanse lekkernijen, bonbons en vers fruit. Voorts is de koelkast gevuld met gezonde vitaminedrankjes, frisdrank, bier en mooie wijn. Concluderend: het ontbreekt jou en jouw gezelschap werkelijk aan niets. En de gastvrouw? Die staat, net zoals vroeger, met een druk op de bediendenbel voor je klaar.

Een hele mooie fijne vergaderlocatie met top verzorging. Iedere keer weer naar volle tevredenheid.
Sabrina Trenning
Sr. Management assistente SIDN
vergaderruimte Nijmegen
Het Soete Rhijn vergaderruimte

Een goed keukentafelgesprek

Zodra je de trap naar vergaderruimte Het Soete Rhijn neemt, stapt je een andere wereld binnen. Dit was vroeger het domein van de bedienden. De sfeer van toen is behouden. De 150-jaar oude keramiek tegelvloer versterkt het keukengevoel. Daarnaast lijkt het of Hollandsche meester Pieter Claesz eigenhandig een stilleven heeft geschilderd. Aan de keukentafel vinden de beste gesprekken plaats. De huislijkheid laat namelijk het hart spreken. Je komt snel tot verbinding en resultaat.

Coolste vergaderlocatie Arnhem

Omdat Het Soete Rhijn zich in het souterrain bevindt, is het daar altijd aangenaam van temperatuur. Zelfs tijdens een tropische zomerdag. Via de openslaande deuren staat je direct in de stadstuin. Een plek om heerlijk te lunchen of borrelen. Het is bovenal fijn om even naar buiten te kunnen.

Vriendelijk geprijsd

Ben je op zoek naar een locatie voor kleinschalig vergaderen,  dan kom je al snel uit bij het geijkte vergaderzaaltje. Kort gezegd, met witte wanden, Ikeakunst en systeemplafond. Niks mis mee, maar het is weinig inspirerend. De meer aantrekkelijke vergaderruimtes zijn in de regel ingericht voor grotere groepen. Hier betaal je vervolgens relatief veel voor. Zeker wanneer je het omrekent naar een prijs per persoon. Niet bij ons. Onze tarieven zijn namelijk vriendelijk. Bovenal zijn ze gebaseerd een klein gezelschap. Kortom, een betaalbare authentieke locatie met alle allure.

Daarom vergaderruimte reserveren

  • kleinschalig vergaderen
  • MT-meeting, coaching, training, brainstorm
  • vergaderruimte met tuin
  • vanaf € 80,00 voor 2 uur
Het Soete Rhijn Inspirerende tuin
vergaderruimte Het Soete Rhijn
Het Soete Rhijn met knusse stadstuin

Bel voor beschikbaarheid: 06 - 212 466 62

Het Soete Rhijn kleinschalig vergaderen op een toplocatie.