Logo Vergaderie

Kamer en suite 1865

Divider

De Kamer en suite 1865 is een sfeervolle vergaderruimte voor maximaal 14 personen in herenhuis De Vergaderie. In deze sfeervolle ambiance komt u gegarandeerd los van de dagelijkse beslommeringen op kantoor. Bovendien laat de inspirerende vergaderruimte gedachten vrijkomen. Het zet bovenal aan tot ideeën. Tot slot bent u er echt er even uit met uw gezelschap.

Het Soete Rhijn

De Vergaderie heeft twee authentieke vergaderruimtes. Naast de ‘Kamer en suite 1865’ kunt u additioneel ‘Het Soete Rhijn’ boeken. Niet alleen perfect als u afzonderlijk in groepen wilt werken, maar ook als u een ontvangst- of bespreekruimte nodig heeft. U kunt eveneens gebruikmaken van de knusse stadstuin. Wij ontvangen uw gezelschap exclusief. Ondanks dat wij twee vergaderruimtes hebben, verhuren we aan maximaal één gezelschap. Daardoor heeft u maximale privacy. Natuurlijk staat gastvrouw Xandra Derks de gehele dag tot uw beschikking. Met één druk op de antieke bel is zij beneden.

Wat een mooie ruimte. en wat een verzorging. Het maakt het vergaderen tot een feestje! Een heerlijke plek én lekker in de watten gelegd - Bedankt!
Gemeente Arnhem
Kamer en suite 1865
Kamer en suite 1865 vergaderruimte Nijmegen

 ‘Kamer en suite 1865’

‘Kamer en suite 1865’ heeft authentiek Neoklassiek beschilderde plafonds uit 1865. Magnifiek gerestaureerd en geweldige blikvangers. U krijgt hierdoor direct het WOW-effect. De vergaderruimte is verder gedecoreerd met Engels behang. Daarnaast hangt er kleurrijke kunst van Lincy Bakker, Judith Lansink en Marina Maas. De vergaderruimte kunt u scheiden door en suite deuren met glas in loodramen. De voorkamer met fauteuils doet aan als een ‘herenrookkamer’ van vroeger tijde. Het heeft een huiselijk gevoel. De ruimte is daardoor ideaal voor een ongedwongen overleg of intervisie. Of om tussentijds te relaxen bijvoorbeeld. De achterkamer van de ‘Kamer en suite 1865’ heeft robuuste kloostertafels. Op de comfortabele stoelen kunt u langere tijd ontspannen zitten. Kortom, deze lichte vergaderruimte voelt behaaglijk aan. Het werkt bovenal uitnodigend. Verder kunnen de ramen open voor frisse lucht. Er staan tot slot een lcd-presentatiescherm en flip-over ter ondersteuning van uw performance.

Vergaderen en genieten

In elk gezelschap huist een barista die het leuk vindt om de mooiste cappuccino’s of andere koffies te bereiden. De theeliefhebber komt eveneens aan zijn of haar trekken met een grote verscheidenheid aan theesoorten. U smult verder van Italiaanse lekkernijen, bonbons en vers fruit. We serveren ontbijt, bourgondische lunch en diner. Van Grootmoeders Hollandse pot tot verfijnd gastronomisch. En voor de lekkere trek verschillende borrelplanken. Samengevat: een dag vergaderen bij De Vergaderie betekent in de watten gelegd worden. ‘Dit lijkt niet meer op werken’, zei een gast onlangs. De Vergaderie is een vergaderlocatie met allure. Desalniettemin voelt iedereen zich er snel thuis. Dat heeft te maken met de huiselijkheid van het herenhuis. Daarnaast de gastvrijheid die we bieden. U kunt terecht voor allerhande bijeenkomsten. Van board meeting, brainstorm, training tot mini-theatervoorstelling. En heeft u een benen-op-tafelsessie? Gooi gerust uw benen op tafel!

Kamer en suite 1865 tafel
Vergaderruimte Kamer en suite 1865 van De Vergaderie
Kamer en suite 1865

Bel direct voor beschikbaarheid: 026 - 844 66 34

Kamer en suite 1865 vergaderen in luxe sferen