Logo Vergaderie

Kamer en suite 1865

Divider

De Kamer en suite 1865 is een inspirerende vergaderruimte voor maximaal 16 personen. In deze sfeervolle ambiance kom je gegarandeerd los van de dagelijkse beslommeringen. Het prikkelt namelijk al je zintuigen. Je krijgt ideeën. Maakt plannen. Neemt beslissingen. En je komt tot slot sneller tot elkaar.

Deze vergaderzaal bestaat uit een voor- en achterkamer. De voorkamer is ideaal voor een informeel overleg, intervisie of borrel. De achterkamer heeft een klassieke vergaderopstelling. Hiermee geschikt voor allerhande bijeenkomsten. Van MT-meeting, vergadering, training tot pressure cooker sessie. En heb je een benen-op-tafelsessie? Gooi gerust je benen op tafel!

Werken in groepen – workshopruimte

Kamer en suite 1865 is perfect voor het werken in groepen. Of om gedurende de bijeenkomst van setting te veranderen. Daarnaast hebben we intieme vergaderruimte Het Soete Rhijn. Deze is bruikbaar als extra workshopruimte. Deze vergaderruimte grenst bovenal aan de gezellige stadstuin.

Wat een mooie ruimte. En wat een verzorging. Het maakt het vergaderen tot een feestje! Een heerlijke plek én lekker in de watten gelegd - Bedankt!
Gemeente Arnhem
Kamer en suite 1865
Kamer en suite 1865 vergaderruimte Nijmegen

 ‘Kamer en suite 1865’

‘Kamer en suite 1865’ heeft authentiek Neoklassiek beschilderde plafonds uit 1865. Magnifiek gerestaureerd en geweldige blikvangers. Je krijgt hierdoor direct het wauw-effect. De vergaderruimte is verder gedecoreerd met Engels behang. Daarnaast hangt er kleurrijke kunst van Lincy Bakker, Judith Lansink en Marina Maas. De vergaderruimte kun je voorts scheiden door en suite deuren. Deze hebben glas in loodramen. De voorkamer met fauteuils doet aan als een ‘herenrookkamer’ van vroeger tijde. Het heeft daardoor een huiselijk gevoel. De vergaderzaal is zodoende ideaal voor een ongedwongen overleg of intervisie. Of om tussentijds te relaxen bijvoorbeeld.

De achterkamer van de ‘Kamer en suite 1865’ heeft robuuste kloostertafels. Op de comfortabele stoelen zit je ontspannen. Ook voor lange tijd. Kortom, deze lichte vergaderruimte voelt behaaglijk aan. Het werkt bovenal uitnodigend. Verder kunnen de ramen open voor frisse lucht. Er staan tot slot een lcd-presentatiescherm en flip-over ter ondersteuning van jouw performance.

Vergaderen en genieten

De geur van verse koffie. Dat maakt je direct ontvankelijk. Daarom geen kannen koffie op tafel bij De Vergaderie. Het brein heeft energie nodig om te kunnen denken. Vandaar staat de tafel staat gevuld met Italiaanse lekkernijen, bonbons en vers fruit. De catering is culinair. Van Grootmoeders Hollandse pot tot verfijnd gastronomisch. En voor de lekkere trek serveren we bourgondische borrelplanken.  ‘Dit lijkt niet meer op werken’, zei een gast onlangs. De Vergaderie is een vergaderlocatie met allure. Desalniettemin voelt iedereen zich er snel thuis. Dat heeft te maken met de huiselijkheid van het herenhuis. En onze gastvrije instelling.

Daarom vergaderruimte reserveren

* Ideale locatie om te leren, denken en doen
* Mooie lichte ruimte met hoge plafonds
* Uitstekende verzorging en gastvrij

Kamer en suite 1865 tafel
Vergaderruimte Kamer en suite 1865 van De Vergaderie
Kamer en suite 1865

Bel direct voor beschikbaarheid: 026 - 844 66 34

Kamer en suite 1865 vergaderen in luxe sferen